Finalizare selecție participanți la Trainingul “Lucrul cu tinerii și politicile publice de tineret” (Bacău, 15-17 martie)

//Finalizare selecție participanți la Trainingul “Lucrul cu tinerii și politicile publice de tineret” (Bacău, 15-17 martie)

Federația Young Men’s Christian Associations România (YMCA România), Asociația Young Initiative (AYI) și Centrul pentru Dezvoltare Comunitară Durabilă (CDCD) anunță finalizarea procesului de selecție a participanților la Trainingul “Lucrul cu tinerii și politicile publice de tineret” (Bacău, 15-17 martie).

Criteriile de selecție au inclus caracteristicile personale ale candidaților, cât și activitățile și experiența organizațiilor pe care le reprezintă. De asemenea s-au avut în vedere principiile egalității de șanse, egalitate de gen, accesibilității și nediscriminării.

Au aplicat un număr de 42 de angajați și voluntari din ONG-uri și instituții publice cu atribuții în domeniul tineretului, de diverse dimensiuni, din mediul urban și rural, cu experiențe din domenii diferite de activitate.

Lista finală a participanților selectați poate fi consultată aici:

 1. Andrioaie Ana-Maria
 2. Pipirig Gabriela
 3. Blidariu Denis Adrian
 4. Cadar Daniela
 5. Turiță Tatiana
 6. Ciorcilă Adriana
 7. Hușanu Sorina Mioara
 8. Ghidu Claudia
 9. Calinciuc Maria-Magdalena
 10. Popa Cristian
 11. Bunduc Claudia
 12. Iancu Constantin Lucian
 13. Vrînceanu Sînică
 14. Slevas Teofil Mihail
 15. Burghelea Alina

Lista rezervă participanți:

 1. Ciocan Ionelia
 2. Baciu Maria Lorena

Cursul de formare se desfășoară în cadrul proiectului „Standarde și politici sustenabile în lucrul cu tinerii din România”. Proiectul este finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA) 2014 – 2020.

2019-03-07T21:24:04+02:00

Date de contact