Finalizare selecție participanți la Trainingul “Lucrul cu tinerii și politicile publice de tineret” (Cluj, 28-30 iunie)

//Finalizare selecție participanți la Trainingul “Lucrul cu tinerii și politicile publice de tineret” (Cluj, 28-30 iunie)

Federația Young Men’s Christian Associations România (YMCA România), Asociația Young Initiative (AYI) și Centrul pentru Dezvoltare Comunitară Durabilă (CDCD) anunță finalizarea procesului de selecție a participanților la Trainingul “Lucrul cu tinerii și politicile publice de tineret” (Cluj, 28-30 iunie).

Criteriile de selecție au inclus caracteristicile personale ale candidaților, cât și activitățile și experiența organizațiilor pe care le reprezintă. De asemenea s-au avut în vedere principiile egalității de șanse, egalitate de gen, accesibilității și nediscriminării.

 

Au aplicat un număr de 44 de angajați și voluntari din ONG-uri și instituții publice cu atribuții în domeniul tineretului, de diverse dimensiuni, din mediul urban și rural, cu experiențe din domenii diferite de activitate.

Lista finală a participanților selectați poate fi consultată aici:

 1. Barbu Antonela Sofia
 2. Filip Cătălin
 3. Muica Rada Maria
 4. Pop Patrick-Claudiu
 5. Liță Maria
 6. Raiu Sergiu-Lucian
 7. Koblicica Claudia
 8. Harvat Sarah
 9. Nagy Klaudia
 10. Gherheș Andrea
 11. Iovu Mihai-Bogdan
 12. Mintău Ioana
 13. Kiss Dana
 14. Pintea Ruxandra
 15. Varga Alexandru

 

Lista rezervă participanți:

 1. Gaie Stefan Lucian
 2. Cojocariu Alin

 

Cursul de formare se desfășoară în cadrul proiectului „Standarde și politici sustenabile în lucrul cu tinerii din România”. Proiectul este finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administra

2019-06-21T15:22:43+03:00

Date de contact