Finalizare selecție participanți la Trainingul “Lucrul cu tinerii și politicile publice de tineret” (Constanţa, 26-28 iulie)

//Finalizare selecție participanți la Trainingul “Lucrul cu tinerii și politicile publice de tineret” (Constanţa, 26-28 iulie)

Federația Young Men’s Christian Associations România (YMCA România), Asociația Young Initiative (AYI) și Centrul pentru Dezvoltare Comunitară Durabilă (CDCD) anunță finalizarea procesului de selecție a participanților la Trainingul “Lucrul cu tinerii și politicile publice de tineret” (Constanţa, 26-28 iulie).

Criteriile de selecție au inclus caracteristicile personale ale candidaților, cât și activitățile și experiența organizațiilor pe care le reprezintă. De asemenea s-au avut în vedere principiile egalității de șanse, egalitate de gen, accesibilității și nediscriminării.

Au aplicat un număr de 38 de angajați și voluntari din ONG-uri și instituții publice cu atribuții în domeniul tineretului, de diverse dimensiuni, din mediul urban și rural, cu experiențe din domenii diferite de activitate.

Lista finală a participanților selectați poate fi consultată aici:

 1. Tătar Bianca Ioana
 2. Cotruţă Stela
 3. Borota Ioan
 4. Cojocaru Mihai
 5. Perta Mara
 6. Roşu Maria-Iulia
 7. Cioată Ilie Nelu
 8. Cociș Adela Camelia
 9. Dobrila Gabriela
 10. Petică Marius-Adi
 11. Ciobanu Florin
 12. Stanciu Ionela
 13. Șerban Camelia
 14. Cernat Dănuț
 15. Portase Claudia

Lista rezervă participanți:

 1. Oprițoiu Vlad
 2. Spiridon Luiza Cecilia

Cursul de formare se desfășoară în cadrul proiectului „Standarde și politici sustenabile în lucrul cu tinerii din România”. Proiectul este finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA) 2014 – 2020.

2019-07-19T17:35:24+03:00

Date de contact