Finalizare selecție participanți la Trainingul “Lucrul cu tinerii și politicile publice de tineret” (Craiova, 5-7 aprilie)

//Finalizare selecție participanți la Trainingul “Lucrul cu tinerii și politicile publice de tineret” (Craiova, 5-7 aprilie)

Federația Young Men’s Christian Associations România (YMCA România), Asociația Young Initiative (AYI) și Centrul pentru Dezvoltare Comunitară Durabilă (CDCD) anunță finalizarea procesului de selecție a participanților la Trainingul “Lucrul cu tinerii și politicile publice de tineret” (Craiova, 5-7 aprilie).

Criteriile de selecție au inclus caracteristicile personale ale candidaților, cât și activitățile și experiența organizațiilor pe care le reprezintă. De asemenea s-au avut în vedere principiile egalității de șanse, egalitate de gen, accesibilității și nediscriminării.

Au aplicat un număr de 31 de angajați și voluntari din ONG-uri și instituții publice cu atribuții în domeniul tineretului, de diverse dimensiuni, din mediul urban și rural, cu experiențe din domenii diferite de activitate.

Lista finală a participanților selectați poate fi consultată aici:

 1. Lulache Mariana
 2. Tatarciuc Ioana
 3. Ghirorghita Claudia Violeta
 4. Ciobotaru Mihai Andrei
 5. Tiță Iuliana-Alexandra
 6. Simon Alexandra Ioana
 7. Lebedinscaia Corina
 8. Teacă Mihail
 9. Ghebrea Mihai
 10. Sprîncenatu Florica Felicia
 11. Ciobănescu lavinia Monica
 12. Mihail Răzvan
 13. Iriza Claudia
 14. Tudor Florin Elvis
 15. Petrasc Elena Diana

Lista rezervă participanți:

 1. Duinea Alina Cristina
 2. Ioana Sandu Nicoleta

Cursul de formare se desfășoară în cadrul proiectului „Standarde și politici sustenabile în lucrul cu tinerii din România”. Proiectul este finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA) 2014 – 2020.

2019-03-26T18:58:26+02:00

Date de contact